Skip to content

Disclaimer

Holdningerne på bloggen Byudvikling på Tværs er udelukkende mine egne. De repræsenterer hverken nogen interessegruppe eller er den officielle holdning hos COWI.

Jeg forbeholder mig retten til at slette kommentarer, der er anstødelige eller på anden måde strider mod lovgivning eller almindelig god tone. Reklame eller spam fjernes også. Kommentarer, der vurderes at være personlige angreb på andre kommentatorer kan også blive slettet.

Bloggen henviser til hjemmesider, der ejes af andre. Disse links er alene ment som en service til de læsere, der ønsker yderligere information. Jeg er ikke ansvarlig for disse eksterne hjemmesider eller deres indhold, henvisninger til produkter og services etc. Inkluderingen af disse links indebærer ikke min eller COWIs støtte til synspunkter/holdninger, der kommer til udtryk på disse sites eller til produkter eller services på disse. Det er heller ikke et udtryk for enighed med tredjepart i deres politiske eller andre holdninger.

Som kommentator skal du være opmærksom på, at alt materiale der sendes til bloggen via kommentarfelterne, bliver gjort offentligt tilgængeligt, såfremt indholdet overholder ovenstående.

Reklamer
%d bloggers like this: